Hoera feest

Genomineerd en jarig!

Yes, genomineerd voor de BKL award. Samen met Onze Kas en Roy Oostweegel maken we kans om de ledenprijs van Bedrijfskring Lelystad in de wacht te slepen.

Waar we normaal gesproken bedrijven en organisaties laten shinen, staan we nu zélf de in de spotlights. Het is een eer om genomineerd te zijn. Bedankt aan de mensen die ons hebben voorgedragen!

De nominatie is bovendien een mooie aftrap van het jaar waarin we 10 jaar bestaan. In februari 2012 schreef Corinne haar eerste teksten op haar laptop. In een kantoortje op zolder. Met als eerste opdrachtgever FlevoPost (nog steeds een van onze klanten), de Stentor en paardenmagazines als de Hoefslag.

Dat schrijven doen we nog steeds. Want (sterke!) verhalen maken en verpakken is waar we blij van worden en waar we onze klanten blij mee maken. We willen bijdragen aan het succes van onze klanten. We geven advies, maar we zijn ook gewoon echte doeners. Teksten schrijven, video’s maken, toffe campagnes bedenken en vormgeven. Maar ook websites bouwen en online marketing. We zijn altijd opzoek naar vernieuwing. Super betrokken, creatief maar bovenal nuchter.

Ons doel is niet het grootste communicatiebureau te zijn van Flevoland, maar wel het leukste en meest creatieve. Waar iedereen het beste van zichzelf kan laten zien.

Bekijk hieronder de video met waarin de genomineerden zich voorstellen.

IMG_7583
Leer interviewen

Wil je ook ijzersterk (leren) interviewen en kun je nog wel wat tips gebruiken?

 De tekstschrijvers van Flow Media helpen je graag verder!