Werken
bij

DC8B2096
werken bij

Kom je bij ons werken?

Welkom in onze flow zone. Wil jij in een leuk en betrokken team werken voor de leukste klanten? Houd je van de dynamiek van een communicatiebureau? Reageer dan op onze vacature(s) of stuur een open sollicitatie. Ontmoet op deze pagina alvast je toekomstige collega’s en proef de sfeer. We hebben best lekkere koffie. Dus je bent van harte welkom bij ons aan te waaien!

Wie zoeken wij ?

How it flows?

werken-bij-icons-01

STAP 1

Stuur een mail of vlog (plus cv) naar Corinne. Vragen? Stuur ons een mailtje of bel ons.

werken-bij-icons-02

STAP 2

Je krijgt een ontvangstbevestiging. En hopelijk een uitnodiging voor een gesprek. 

werken-bij-icons-03

STAP 3

Koffie? Vertel over jouw drijfveer, je skills en waar je blij van wordt. En stel ons vooral vragen!

werken-bij-icons-04

STAP 4

Is er een wederzijdse match? Maak alvast kennis met het team en be prepared voor een (leuke) proefopdracht of kleine casus.

werken-bij-icons-05

STAP 5

Jij blij? Wij blij? We stemmen een aantal praktische zaken af en stellen een arbeidsovereenkomst op.

werken-bij-icons-06

WELKOM COLLEGA!

Op een fijne samenwerking. Welkom in ons team!

Heb je vragen?

Ons doel is niet het grootste communicatiebureau te zijn, maar het leukste en het meest creatieve, waar iedereen het beste van zichzelf kan laten zien.

trots

Flow Media is winnaar van de BKL-award 2021.

Een prachtige opsteker voor ons hele team. Dankzij het vertrouwen van onze klanten bedenken, maken én verpakken we iedere dag met veel plezier sterke verhalen. Dit doen we vanuit ons kantoor in Lelystad, tegenover het station. En deels vanuit huis of bij de klant natuurlijk!

team
DC8B2139
we love flevoland

Veel van onze klanten komen uit Flevoland. En dat is tof. We houden namelijk van Flevoland en kennen het gebied goed. ‘Piepjong man-made land. Hier ontstaan dingen die nergens anders mogelijk zijn’, zouden we voor klanten als Visit Flevoland, Inflevoland of Horizon Flevoland schrijven. Wil je weten wat collega Donna met Flevoland heeft?

Proef de sfeer!