Digitaal
magazine

Digitale magazines

Visueel aantrekkelijk

Naast gedrukte magazines en brochures, maken we ook online exemplaren. Digitale magazines. Helder vormgegeven en met een duidelijke navigatie. Een mooi middel om je verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren.

IMG_7574

Meten is weten

De publicaties zijn meetbaar. Hierdoor kun je waardevolle inzichten krijgen in het leesgedrag van de ontvanger en kunnen we de content nog beter afstemmen op de doelgroep. Wil je meer weten over hoe jij een online magazine kunt inzetten om jouw verhaal te vertellen? We vertellen je er graag over.

Zet digitale magazines in voor

Een voorbeeld: Voga Media

Aansprekende verhalen voor digitale magazines

Om scholen te helpen zich te profileren en hun verhalen beter te vertellen, maken we digitale magazines. Deze magazines bevatten een mooie mix van aansprekende verhalen, foto’s en een korte video. Een online visitekaartje voor de scholen… en een mooie samenwerking met Voga Media.

Dit doen we voor verschillende scholengroepen in Almere, Dronten, Kampen en Hoogeveen.

De digitale magazines zijn bedoeld voor ouders die voor een schoolkeuze staan. Zij krijgen in het magazine niet alleen een goed beeld waar de school voor staat en waarin de school zich onderscheidt, maar ook hoe het er in de klas aan toegaat. Dankzij een heldere uitleg en concrete voorbeelden.

Tekst, foto’s en video komen samen in een prachtig eindproduct. Een onderscheidend online en gemakkelijk deelbaar document!

wat we zoal gemaakt hebben

Sterke eindproducten