Video's

We kunnen niet meer zonder bewegend beeld

Video kan een fantastisch middel zijn om jouw verhaal te vertellen of anderen jouw verhaal te laten vertellen. Onze video’s zijn beknopt, bestaan bijna altijd uit een of meerdere interviews en draaien altijd om mensen. Afhankelijk van het doel, je doelgroep en plek waar je de video wil delen, maken we samen een beknopt plan en gaan we aan de slag!

Interviewen we een klant, medewerker of partner voor de productie van een tekst? Hoe handig is het dan dat we ook direct een quote en een aantal sfeerbeelden opnemen voor een korte socialmediavideo? Doordat we werkzaamheden slim combineren, vertellen we de verhalen beter, diverser en effectiever!

Soorten video's

We maken onder andere video’s voor social media, interviews, reportages, arbeidsmarktvideo’s en animaties. Ook kunnen we helpen met het maken van vlogs.

Denk ook aan

Ondertitels

Een groot deel van de video’s plaatsen we op social media, zoals Facebook, LinkedIn of Instagram. Ruim tachtig procent van de mobiele gebruikers checkt zijn of haar timeline met het geluid uit. Daarom adviseren we voor socialmediavideo’s gebruik te maken van ondertitels of duidelijke bijschriften.

AI videocreatie

Bij Flow Media hebben we deze technologische vooruitgang omarmd om onze klanten vooruitstrevende diensten aan te bieden. In dit artikel verkennen we de fascinerende wereld van AI videocreatie, met speciale aandacht voor de rol van avatars, de omzetting van gesproken tekst naar video, en de automatische generatie van ondertitels.

Animaties

Met behulp van animaties kunnen we op simpele wijze onderwerpen en processen uitleggen en informatie delen. Door gebruik te maken van poppetjes, iconen, landschappen en korte teksten komen ingewikkelde onderwerpen tot leven. Informeer naar de mogelijkheden!

STERKE EINDPRODUCTEN

Wat we zoal gemaakt hebben

video

STICHTING LELYSTAD VITAAL

Voor Lelystad Vitaal maakten we een toegankelijke video over waar de stichting voor staat en hoe bedrijven sporten en bewegen in Lelystad kunnen ondersteunen.

video

THE YOUNG A-TEAM

Een waardevol initiatief in Lelystad: The Young A-team. Sterke jonge mensen met een verhaal, die er graag willen zijn voor jongeren die een luisterend oor of ondersteuning nodig hebben. We maakten samen met hen een video.

video

GSF GLASGROEP

In deze video van GSF Glasgroep wordt het proces van het maken van circulair glas uitgelegd. Doel van de video is het informeren en enthousiasmeren van de doelgroep om circulair glas te (laten) plaatsen.

'We zijn servicegericht en zijn pragmatisch ingesteld. Deadlines zijn voor ons heilig en we verrassen onze klanten met de inzet van nieuwe middelen. Dit alles met een glimlach.'​