Video's

We kunnen niet meer zonder bewegend beeld

Video kan een fantastisch middel zijn om jouw verhaal te vertellen of anderen jouw verhaal te laten vertellen. Onze video’s zijn beknopt, bestaan bijna altijd uit een of meerdere interviews en draaien altijd om mensen. Afhankelijk van het doel, je doelgroep en plek waar je de video wil delen, maken we samen een beknopt plan en gaan we aan de slag!

Interviewen we een klant, medewerker of partner voor de productie van een tekst? Hoe handig is het dan dat we ook direct een quote en een aantal sfeerbeelden opnemen voor een korte socialmediavideo? Doordat we werkzaamheden slim combineren, vertellen we de verhalen beter, diverser en effectiever!

Soorten video's

We maken onder andere video’s voor social media, interviews, reportages, arbeidsmarktvideo’s en animaties. Ook kunnen we helpen met het maken van vlogs.

Denk ook aan

Ondertitels

Een groot deel van de video’s plaatsen we op social media, zoals Facebook, LinkedIn of Instagram. Ruim tachtig procent van de mobiele gebruikers checkt zijn of haar timeline met het geluid uit. Daarom adviseren we voor socialmediavideo’s gebruik te maken van ondertitels of duidelijke bijschriften.

Interactieve video's

Interactieve video’s bieden veel mogelijkheden voor online marketing en het vertellen van sterke verhalen. De kijker bepaalt zelf welke video’s hij/zij kijkt en kiest dus alleen de content die voor hem/haar relevant is. En het handige is: alles is meetbaar. Is het iets voor jou? We vertellen je er graag meer over!

Animaties

Met behulp van animaties kunnen we op simpele wijze onderwerpen en processen uitleggen en informatie delen. Door gebruik te maken van poppetjes, iconen, landschappen en korte teksten komen ingewikkelde onderwerpen tot leven. Informeer naar de mogelijkheden!

wat we zoal gemaakt hebben

Sterke eindproducten

'We zijn servicegericht en zijn pragmatisch ingesteld. Deadlines zijn voor ons heilig en we verrassen onze klanten met de inzet van nieuwe middelen. Dit alles met een glimlach.'​