Ontwerp

Grafisch ontwerp

We denken en werken snel

We maken en verpakken sterke verhalen. Verhalen die inspireren, informeren of overtuigen. In de stijl die de doelgroep aanspreekt én met oog voor detail. We denken en werken snel, zijn laagdrempelig en altijd bereikbaar voor vragen. Deadline is deadline.

IMG_7574
Over ons

We doen het samen

Ons idee presenteren, een concept opleveren, afstemmen en bijsturen. Het hoort allemaal bij het proces. Sterker nog, we worden er blij van. Uiteindelijk komen we samen met jou tot het beste eindproduct.

We hebben veel kennis en creativiteit in huis, maar we kunnen niet alles. Daarom werken we samen met tal van specialisten in de regio. We geloven in samenwerken.

Denk bij grafisch ontwerp aan

Een voorbeeld: Gemeente dronten

Campagne corona #geefelkaarderuimte

‘Kunnen jullie de campagne #geefelkaarderuimte uitdenken en vormgeven, waarin we inwoners op een nuchtere niet belerende manier bewust maken van het houden van 1,5 meter afstand in coronatijd?’ Dit was de vraag van de gemeente Dronten. Een mooie opdracht met enige druk, want een week later moest de eerste visual gedeeld worden.

Onze aanpak? Allereerst vragen stellen. Op wie gaan we ons richten? Zijn er dingen waar we rekening mee moeten houden? Hebben jullie specifieke wensen? We zetten alle informatie op een rijtje en startten een brainstorm. We deelden twee creatieve hersenspinsels die tof, passend én uitvoerbaar waren. Uiteindelijk werkten we er één uit.

We gingen werken met lokale helden (ambassadeurs) die een specifieke doelgroep aanspraken met een specifieke boodschap: oog voor elkaar (zorgmedewerkers), help elkaar een handje (ouderen), koppie erbij (sportverenigingen), sterk ellebogenwerk (politie), schouders eronder (ondernemer) en hart voor de zaak (algemeen). En inderdaad, bij iedere boodschap staat een ander lichaamsdeel centraal.

We maakten een ontwerp waarbij de lokale held centraal staat en gingen na een strak ingeplande foto- en videosessie aan de slag met social media visuals, posters, rollup banners, spandoeken en later ansichtkaarten en kleurplaten. Een mooi voorbeeld van een aansprekende campagne die op een nuchtere manier inwoners attent maakte en veel positieve reacties ontving… en een sterk staaltje teamwork!

wat we zoal gemaakt hebben

Sterke eindproducten