Websites

Websites

Laat zien dat je bestaat

Een bedrijf of organisatie zonder eigen website komt nog weinig voor. Het is je visitekaartje, het online bewijs dat je bestaat en laat direct zien wie je bent en wat je doet. 

We ontwerpen en maken websites en webshops voor verschillende organisaties. Van klein tot groot. Ze hebben wel één ding gemeen. Het zijn WordPress-websites. Waarom? Omdat we dat goed beheersen en zo de kosten laag kunnen houden. Natuurlijk werken onze websites op alle apparaten en zijn ze veilig en snel.

Zo maken we een geweldige website

Stap 1

Budget bepalen

Samen stellen we vast hoeveel het maken van de website mag kosten. Daarnaast bespreken we zaken als hosting, de domeinnaam, beveiliging (SSL- certificaat) en kosten voor het gebruik van software. Ook eventuele kosten voor het gebruik van bijvoorbeeld stockfoto’s of illustraties nemen we mee.

Stap 1

Stap 2

Voorbereiding en planning

Tijdens deze fase doen we (als dat nodig is) een concurrentie-analyse en zoekwoordenonderzoek. Ook staan we stil bij het doel en de doelgroep. We bepalen de structuur en functionaliteit van de website. Op basis daarvan maken we een planning.

Stap 2

Stap 3

Ontwerp en content

Nu is het tijd om de website te ontwerpen. We kiezen samen een template en maken (als het een uitgebreide website is) wireframes. We schrijven de teksten, selecteren afbeeldingen en vertalen de huisstijl naar de website.

Stap 3

Stap 4

Website bouwen

Nu alle bouwstenen bekend zijn, is het tijd om de website werkelijk te gaan bouwen. Dus we maken de header en footer, de pagina’s en koppelen alles aan elkaar. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat website goed werkt op zowel desktop computers, laptops, tablets als mobiele telefoons. 

Stap 4

Stap 5

Oplevering

Als de website getest en goedgekeurd is dan zetten we deze ‘live’. Dat betekent dat hij zichtbaar is voor iedereen. In principe zijn we dan klaar. Maar… dan begint het eigenlijk pas. Lees hiervoor meer over in online marketing.

Stap 5

Een goede website

wat we zoal gemaakt hebben

Sterke eindproducten