Portfolio

Sterke eindproducten

Wat we zoal gemaakt hebben

Mooi al die woorden,’ horen we je denken, ‘maar laat eens wat zien.’ Op deze pagina zie je een kleine greep uit de sterke eindproducten die we maken. In deze voorbeelden komt alles samen: vormgeving, schrijven van teksten en ontwikkelen van websites. Maar ook de uitwerking van concepten en campagnes. Wat gaan we voor jou maken?

Green Health Solutions

Voor Horizon Flevoland schreven we mooie verhalen voor het magazine van Green Health Solutions. Waarbij sopropo een glansrijke rol speelt. Nog nooit van gehoord? Wij ook niet, toen we aan deze leuke klus begonnen. Onderzoekers, docenten en de mensen achter een nieuw groentemerk vertelden enthousiast over deze kansrijke tropische groente. Wij vertaalden hun verhalen naar toegankelijke, goed geschreven artikelen. Teksten die mensen raken en bewegen!

Ambulancezorg Nederland

Voor Ambulancezorg Nederland (AZN) lanceerden we onlangs een mooie campagne. Het doel? Het vak verpleegkundig centralist op de 112-meldkamer bekend maken bij (toekomstige) verpleegkundigen en hen verleiden om te solliciteren. Nadat we zorgden dat we (dankzij gesprekken en interviews) een goed beeld hadden van de doelgroep, ontwikkelden we een toolkit, bomvol doelgerichte communicatiemiddelen die RAV’s zelf kunnen inzetten.

Visit Flevoland

Floriade is afgelopen. Wat werden er tijdens de veelbesproken tuinbouwtentoonstelling mooie verhalen verteld. Voor regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon doken we in de wereld van sopropo, insecten eten, medicinale cannabis en floating future. En voor Visit Flevoland maakten we de content voor 2 mooie magazines. Verhalen schrijven over Flevoland… wij houden ervan!

Lelypas

Wij ondersteunen de Lelypas op communicatievlak. Zo zorgen we er onder andere voor dat de cadeau- en loyaltykaart zichtbij is. Uiteraard online, maar óók offline. Heb jij de vloer- en raamstickers, wobblers, flyers, en handige baliedisplays al gespot bij Lelystadse winkels en bedrijven?

Vilton

Werken in een dynamisch bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatieven en goede carrièremogelijkheden? Gewoon doen. Vilton! Bekijk de splinternieuwe ‘werken bij’ website die we voor het innovatieve Lelystadse bedrijf maakten. Een mooie opdracht van de enthousiaste recruiters van Focuzop.

Integrale Gebiedsaanpak Lelystad Oost

Denken én doen. Dat is onze kracht. Binnen Integrale Gebiedsaanpak Lelystad Oost hebben we een adviserende rol op het gebied van communicatie. Maar ondertussen maken we ook mooie middelen zoals illustraties, uitnodigingen, presentaties, ondersteunende middelen voor een online event of rollup banners.

Economic Board Flevoland

Wij zijn de communicatiepartner van Economic Board Flevoland. We maken veel content, maar ook deze sprankelende nieuwe huisstijl, passend bij de nieuwe naam.

Gemeente Dronten

Geef elkaar de ruimte. Dit was de naam van de campagne om mensen bewust te maken van de (nieuwe) coronamaatregelen. Niet belerend, maar positief. En door ambassadeurs in te zetten.

Eén tegen eenzaamheid

Wat doet jouw organisatie tegen eenzaamheid? We maakten samen met de jongeren van Challenge Up 12 deelbare en herkenbare video’s met een duidelijke boodschap. Teamwork!

Climate Masters

Een goede, aantrekkelijke website is 1. Gevonden worden is 2. Hier focussen we ons (met resultaat overigens) op bij deze aanbieder van infraroodpanelen.

Sport in Dronten

Voor Sport in Dronten bedachten samen met verenigingen een luchtige en laagdrempelige campagne om inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land

Van persberichten, socials, nieuwsbrieven, het bijhouden van de website tot het maken van een magazine. We denken met Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land mee en ontzorgen de medewerkers op het gebied van communicatie.

Lelypas

Koop lokaal. Hier draait het om bij de Lelypas. Dit verhaal vertellen we doordacht en doelgroepgericht. Ook voor de Lelypas verzorgen we alles op het gebied van communicatie.

Jeugd- en Gezinsteam

Jeugdzorg is een kwestie van het bieden van maatwerk. En dit kost tijd (en dus geld). Waarom dit belangrijk is? Hierover lieten we hulpverleners aan het woord. Om vervolgens de kern van hun verhaal samen te vatten in een tijdlijn.

AMCS

AMCS is een internationaal digitaal platform voor afval, recycling en complexe logistieke oplossingen. Wij zijn trotse communicatiepartner, vooral op het gebied van vormgeving.

Speer IT

De wereld is een mooie, nieuwe website van onze hand rijker. Speer IT maakt software en systemen voor een perfecte registratie van glasvezel. Voor het design hebben we gekozen voor het gebruik van natuurlijke (macro) beelden (glasvezelnetwerken). Herken jij het spinnenweb, de koralen, bloemen, paddenstoelen en bladeren?

Economic Board Flevoland

Opvallen bij kersverse wethouder van de verschillende gemeenten in Flevoland? Dat doe je met een mooie kaart, dat geluid maakt als je hem open doet. We deden het voor Economic Board Flevoland en de reacties waren enthousiast.

Gemeente Dronten

Voor de Gemeente Dronten bedachten we een sterke campagne om inwoners te informeren en te stimuleren om hun afval beter te scheiden. We maakten (en maken nog steeds, want het is een meerjarige campagne) verschillende middelen met als doel: gedragsverandering! Voorbeelden: een dynamische website met verhalen, tips en een quiz. Maar ook (gesponsorde) socials, een flyer met laagdrempelige informatie en 'instinkers’. Weet jij bijvooveeld in welke container piepschuim of een pizzadoos hoort?

Burgerboerderij Oosterwold

Burgerboerderij Oosterwold is een gastvrije plek net buiten Almere. Een plek waar voedsel, natuur en gezondheid mensen met elkaar verbindt. Voor dit mooie initiatief maakten we het logo, ontwikkelden we een huisstijl en maakten we deze sprankelende website.

InFlevoland

Voor InFlevoland maken we sterke verhalen over mooie bedrijven in Flevoland. Teksten die mensen enthousiasmeren en in beweging zetten. Zoals deze advertorial in het Financieele Dagblad bijvoorbeeld.

Smart & Sustainable Shipping Flevoland

Een doordachte en aansprekende campagne over innovatie op Urk. Een mooi staaltje storytelling!

De Staat van Flevoland

Een splinternieuw Flevolands online event! We ontzorgden de organisator van A (website) tot Z (visuele uitingen tijdens de live uitzending). Het resultaat? Veel interactie met de deelnemers!

Gemeente Lelystad

De jeugdhulp routekaart. Ingewikkelde materie begrijpelijk en doelgroepgericht uitgelegd én verpakt. Daar houden we van… en daar zijn we stiekem ook gewoon goed in.

GSF Glasgroep

Wij zijn de communicatieafdeling van GSF Glasgroep. Wat we zoal maken en bedenken? Video’s, social media, websites, vacatureteksten, signing en bijvoorbeeld dit strakke jubileummagazine!

KSP Kunstgras

Iedereen zoekt personeel. Maar hoe onderscheid je je ten opzichte van andere bedrijven? Voor KSP kropen wij in de huid van de perfecte kandidaat en maakten wij onder andere een ‘werken bij’ website.

Gemeente Dronten

Heldere taal (B1) en duidelijke beelden. Met deze handzame gids vinden statushouders hun weg in de gemeente Dronten.

Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek

Ben jij fit voor de Omgevingswet? Met deze campagne zorgen we voor bewustwording en bereiden we medewerkers voor op een nieuwe manier van werken. Hoe? Door onder andere tijdlijnen, interactieve documenten en vlogs te maken.

Gemeente Dronten

Een personeelsmagazine verbindt. Zeker wanneer medewerkers deels thuiswerken. Voor de gemeente Dronten schrijven we aansprekende verhalen en verzorgen we de vormgeving van DOK.

Economic Board Flevoland

Jaarverslagen zo maken dat ze informatie geven, maar ook begrijpelijk zijn. Dit doen we jaarlijks (naast het maken van heel veel content) voor Economic Board Flevoland en Horizon, de ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland.

FlevoPost

We zijn al jarenlang de vaste leverancier van een aantal redactionele pagina’s voor huis-aan-huisblad FlevoPost. Waar wij goed in zijn? Het houden en schrijven van aangrijpende interviews en het maken van heldere achtergrondverhalen.

Bekijk ook ons video portfolio