Ons team

Ons team

Bij Flow Media houden we het graag simpel. We zijn wars van mooipraterij en ingewikkelde marketingtaal. Onze communicatie- en contentplannen zijn concreet en onze vormgevers en tekstschrijvers zijn goed in het vertalen van ingewikkelde thema’s naar iets concreets en aansprekends.

Ons team

Sterke persoonlijkheden.

Corinne Groenenberg
Corinne Groenenberg

Eigenaar van Flow Media, is creatief, bevlogen en houdt van strakke deadlines. Ze bedenkt campagnes, geeft advies, schrijft, filmt en vindt het leuk om samen met haar opdrachtgever te zoeken naar de beste vorm om een verhaal te vertellen.

donna
Donna Oevering

Donna is een ervaren en allround tekstschrijver. Dankzij haar journalistieke achtergrond kan ze zich goed inleven in de doelgroep en weet ze met haar teksten de juiste snaar te raken. Ze houdt ervan om de hete adem van de deadline in haar nek te voelen.

Koert Klomp
Koert Klomp

Koert adviseert over online marketing en web. Ook denkt hij graag mee over nieuwe concepten. Als video editor laat hij zich van zijn meest creatieve kant zien. Daarnaast doet hij alle back-office werkzaamheden zoals administratie & IT-beheer.

Flow Media - Marleen Janssen
Marleen Janssen

Marleen is een tekstschrijver met een achtergrond in de journalistiek en wetenschapscommunicatie. Zij bijt zich vast in taaie onderwerpen en maakt ingewikkelde teksten toegankelijk. Marleen houdt van kernachtig schrijven met een vleugje humor.

Melaney
Melaney Bongers

Melaney is grafisch vormgever. Ze creëert de mooiste producten voor zowel print als online. De creativiteit spat van haar werk af. Een nieuw logo, een jaarverslag, magazine of een opvallende visual of gifje voor je social media kanalen? Yes, she can!

Anna
Anna Junge-Paprocka

Anna is grafisch vormgever. Gespecialiseerd in online vormgeving voor webdesign en social media. Ook draait ze haar hand niet om voor print. Ze beheerst het allemaal en zorgt ervoor dat je merk of organisatie op z'n best gepresenteerd worden.

Sandrine
Sandrine van de Vooren

Sandrine is onze junior grafisch vormgever. Vers van de opleiding en vol creativiteit. Je ziet sterretjes in haar ogen op het moment dat ze een logo met huisstijl mag ontwikkelen. Voor DTP werk draait ze haar hand niet om. Haar hobby is illustreren, mooier kan niet!

IMG_7583
werken bij

Kom je bij ons werken?

Denk jij dat je bij ons past en iets toe kan voegen aan ons team en voor onze klanten? We hebben best lekkere koffie dus we kunnen altijd een keer in gesprek gaan. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Lokaal ondernemen

Stond jouw wieg ook in Flevoland?

Ons communicatiebureau is te vinden in hartje centrum van Lelystad. Als je ons zoekt, kun je ons hier vinden… tenzij we vanuit huis werken. Bijna ons hele team komt uit Lelystad of Dronten. We hebben dus een sterke sociale binding met de provincie Flevoland en kennen de dorpen en steden Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Almere en Zeewolde op ons duimpje.

Wij zijn kenners van Flevoland, het gebied en de bewoners. Regionale en lokale ondernemers, organisaties en instellingen zijn onze klanten. Zij kiezen onder meer voor ons omdat onze vormgevers, tekstschrijvers en communicatieadviseurs hun taal spreken. En dan heb je aan een paar woorden genoeg om tot een mooi resultaat te komen.

referenties

Dit zeggen onze klanten