Corinne Groenenberg

Corinne Groenenberg

Tekstschrijver / creatieve communicatiespecialist

Corinne Groenenberg, eigenaar van Flow Media, is creatief, bevlogen en houdt van strakke deadlines. Ze bedenkt campagnes, geeft advies, schrijft, filmt en vindt het leuk om samen met haar opdrachtgever te zoeken naar de beste vorm om een verhaal te vertellen.

Sanne Bruinsma

Sanne Bruinsma

Tekstschrijver / perfectionistisch en betrokken

Verhalen schrijven, interviews houden en social media beheren. Hier houdt Sanne Bruinsma zich met veel enthousiasme mee bezig. Ze is perfectionistisch en betrokken en heeft een marketing- en communicatieachtergrond. Haar kennis combineert ze met haar passie; schrijven!

Donna Oevering

Donna Oevering

Tekstschrijver / allround / gek op deadlines

Donna is een ervaren tekstschrijver en kan met elk onderwerp en medium uit de voeten. Dankzij haar journalistieke achtergrond kan ze zich goed inleven in de doelgroep, past ze haar teksten daar feilloos op aan en houdt ze ervan om de hete adem van de deadline in haar nek te voelen.

Koert Klomp

Koert Klomp

Ervaren projectmanager / video editor

Met zijn jarenlange ervaring als (project) manager helpt Koert ons en onze klanten met het realiseren van de projecten. Hij adviseert onze opdrachtgevers over meer dan alleen communicatie en denkt graag mee over nieuwe concepten. Als video editor laat hij zich van zijn meest creatieve kant zien.

Esther van Gijssel

Esther van Gijssel

Grafisch vormgever / creatief en veelzijdig

Esther is onze grafisch vormgever en fotograaf. De creativiteit spat van haar werk af. Een nieuw logo, een jaarverslag, (personeels)magazine of een opvallende visual voor je social media kanalen… Onze vaste freelancer en volwaardig lid van ons team, zorgt ervoor dat de met zorg gemaakte content gelezen èn begrepen wordt.

Kiona van Commenée

Kiona van Commenée

Stagiaire

Kiona is onze stagiaire en doet de MBO-opleiding mediaredactiemedewerker. Ze hoopt tot en met februari 2020 zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen, zoals bellen, schrijven en het bijhouden van de sociale media. Kiona is creatief en flexibel. Een mooie aanvulling op ons team!