Ons
team

Ons team

Bij Flow Media houden we het graag simpel. We zijn wars van mooipraterij en ingewikkelde marketingtaal. Onze communicatie- en contentplannen zijn concreet en onze vormgevers en tekstschrijvers zijn goed in het vertalen van ingewikkelde thema’s naar iets concreets en aansprekends.

Ons team

Sterke persoonlijkheden.

Corinne Groenenberg
Corinne Groenenberg

Eigenaar van Flow Media, is creatief, bevlogen en houdt van strakke deadlines. Ze bedenkt campagnes, geeft advies, schrijft, filmt en vindt het leuk om samen met haar opdrachtgever te zoeken naar de beste vorm om een verhaal te vertellen.

Melaney
Melaney Bongers

Melaney is grafisch vormgever. Ze creëert de mooiste producten voor zowel print als online. De creativiteit spat van haar werk af. Een nieuw logo, een jaarverslag, magazine of een opvallende visual of gifje voor je social media kanalen? Yes, she can!

Koert Klomp
Koert Klomp

Koert adviseert over online marketing en web. Ook denkt hij graag mee over nieuwe concepten. Als video editor laat hij zich van zijn meest creatieve kant zien. Daarnaast doet hij alle back-office werkzaamheden zoals administratie & IT-beheer.

Sandrine
Sandrine van de Vooren

Sandrine is onze junior grafisch vormgever. Vers van de opleiding en vol creativiteit. Je ziet sterretjes in haar ogen op het moment dat ze een logo met huisstijl mag ontwikkelen. Voor DTP werk draait ze haar hand niet om. Haar hobby is illustreren, mooier kan niet!

Simone-bewerkt
Simone Kramers

Simone is grafisch vormgever en webdesigner. Een gouden combinatie, want haar logo en huisstijl ontwerpen vertaalt ze met gemak door naar een mooie en toegankelijke website. Ze houdt er dan ook van als alles klopt.

jolanda
Jolanda Vos

Jolanda is communicatieadviseur en schakelt op alle fronten met je mee. Van een creatieve strategie, een onderscheidende campagne tot het vertellen van een sterk verhaal. Ze gaat ‘aan’ van communicatievraagstukken, knoopt graag losse draden aan elkaar vast en maakt van haar mening geen geheim.

Flow Media - Seline Steba
Seline Steba

Seline is onze duizendpoot. Ze schrijft teksten en onderhoudt de socials van van onze klanten. Met haar jarenlange ervaring als (eind)redacteur bij de bekendste magazines van ons land, weet ze als geen ander hoe ze doelgroepen bereikt. Haar verhalen lezen als een zonnetje. Seline’s passie? Print, (interieur)styling en mooi beeld.

20240606_Flow_Media_Web-Sjors_Evers-190
werken bij

Kom je bij ons werken?

Denk jij dat je bij ons past en iets toe kan voegen aan ons team en voor onze klanten? We hebben best lekkere koffie dus we kunnen altijd een keer in gesprek gaan. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Lokaal ondernemen

Stond jouw wieg ook in Flevoland?

Ons communicatiebureau is te vinden in hartje centrum van Lelystad. Als je ons zoekt, kun je ons hier vinden… tenzij we vanuit huis werken. Bijna ons hele team komt uit Lelystad of Dronten. We hebben dus een sterke sociale binding met de provincie Flevoland en kennen de dorpen en steden Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Almere en Zeewolde op ons duimpje.

Wij zijn kenners van Flevoland, het gebied en de bewoners. Regionale en lokale ondernemers, organisaties en instellingen zijn onze klanten. Zij kiezen onder meer voor ons omdat onze vormgevers, tekstschrijvers en communicatieadviseurs hun taal spreken. En dan heb je aan een paar woorden genoeg om tot een mooi resultaat te komen.

referenties

Dit zeggen onze klanten