Corinne Groenenberg

Corinne Groenenberg

Tekstschrijver / creatieve communicatiespecialist

Corinne Groenenberg, eigenaar van Flow Media, is creatief, bevlogen en houdt van strakke deadlines. Ze bedenkt campagnes, geeft advies, schrijft, filmt en vindt het leuk om samen met haar opdrachtgever te zoeken naar de beste vorm om een verhaal te vertellen.

Sanne Bruinsma

Sanne Bruinsma

Tekstschrijver / perfectionistisch en betrokken

Verhalen schrijven, interviews houden en social media beheren. Hier houdt Sanne Bruinsma zich met veel enthousiasme mee bezig. Ze is perfectionistisch en betrokken en heeft een marketing- en communicatieachtergrond. Haar kennis combineert ze met haar passie; schrijven!

Tessa van Looij

Tessa van Looij

Grafisch multimedia vormgever / goede luisteraar

Tessa van Looij is een kei in luisteren en vertaalt –samen met onze opdrachtgever- teksten en campagnes door naar aansprekende middelen. Off- en online. Ze wordt blij van de diversiteit van haar vak. De ene keer ontwikkelt ze een logo, het andere moment banners of een magazine.

Koert Klomp

Koert Klomp

Ervaren projectmanager / video editor

Met zijn jarenlange ervaring als (project) manager helpt Koert ons en onze klanten met het realiseren van de projecten. Hij adviseert onze opdrachtgevers over meer dan alleen communicatie en denkt graag mee over nieuwe concepten. Als video editor laat hij zich van zijn meest creatieve kant zien.