Ons
Verhaal

Ons verhaal

Bij Flow Media houden we het graag simpel. We zijn wars van mooipraterij en ingewikkelde marketingtaal. Onze communicatie- en contentplannen zijn concreet en onze contentmakers zijn goed in het vertalen van ingewikkelde thema’s naar iets concreets en aansprekends.

We zijn

We zijn servicegericht en pragmatisch ingesteld. Deadlines zijn voor ons heilig en we verrassen onze klanten met de inzet van nieuwe middelen. Dit alles met een glimlach.

We geloven

We geloven dat iedere organisatie een sterk verhaal te vertellen heeft. We worden er blij van om jou te ondersteunen bij het vertellen van dit verhaal. Om uiteindelijk je doelen te bereiken.

We bedenken

We bedenken dingen die werken. Praktisch, mooi en doelgericht! En uiteraard zijn ook onze communicatie- en contentplannen concreet, bondig en direct bruikbaar. Zonder poespas.

We bieden

Onze contentmakers weten snel de juiste toon te vinden en zijn altijd op zoek naar mooie invalshoeken. We worden blij van wat we doen… en hier hopen we jou ook blij mee te maken. Zo simpel is het.

dit is waar we voor staan

We beloven

We beloven dat we doelgericht bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. Of dat nu het opbouwen en behouden van naamsbekendheid is, het werven van deelnemers of het in de markt zetten van een product.

wat we zoal gemaakt hebben

Sterke eindproducten

Over ons

Communicatiebureau met focus op content

Flow Media zorgt ervoor dat jouw boodschap gelezen of gezien wordt. We maken verhalen die mensen raken en bewegen. We denken mee èn vooruit, hebben oog voor je doelgroep, adviseren, produceren en bieden communicatieondersteuning. De basis? Sterke content, doelgericht gepresenteerd.

onze werkwijze

Praktisch en doelgericht

Als Flevolands communicatiebureau pakken we het graag praktisch en doelgericht aan. We zijn concreet, ontzettend gedreven en bruisen van de ideeën. We bedenken dingen die werken. 

Onze communicatie- en contentplannen zijn to the point, bondig en direct bruikbaar. Onze ervaren contentmakers weten bij het schrijven van teksten en het maken van video’s snel de juiste toon te vinden en zijn altijd op zoek naar mooie invalshoeken. Samen met onze vormgevers en tekstschrijvers werken we aan toffe concepten en on- en offline creaties. We worden blij van wat we doen… en hier hopen we jou ook blij mee te maken. Zo simpel is het.

Focus werkgebied

Flevoland, Dronten en Lelystad kennen geen geheimen voor ons.

Wij zijn kenners van Flevoland, het gebied en de bewoners. Regionale en lokale ondernemers, organisaties en instellingen zijn onze klanten.

Veel van onze klanten komen uit Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Almere en Zeewolde.

Ze kiezen onder meer voor ons omdat we de taal van de provincie Flevoland spreken, weten waar de doelgroepen zitten en hoe we die moeten bereiken.

Uiteraard werken we ook voor klanten buiten de provincie.

referenties

Dit zeggen onze klanten

'We zijn servicegericht en zijn pragmatisch ingesteld. Deadlines zijn voor ons heilig en we verrassen onze klanten met de inzet van nieuwe middelen. Dit alles met een glimlach.'​