Teksten

We maken teksten die mensen raken en bewegen

We schrijven teksten die mensen raken en bewegen. In de taal, sfeer en lengte passend bij jouw doelgroep. To the point, gevoelig, zakelijk, humoristisch, wervend, diepgravend, uitgebreid of juist heel bondig. Voor het schrijven van artikelen, persberichten, webteksten, socialmediaberichten, advertorials, blogs en vacatureteksten ben je bij ons aan het juiste adres.

Deze teksten schrijven we

Artikelen

Een achtergrondartikel, reportage, een serie verhalen over een thema… fullquote of mengvorm. Op een website, in de krant of voor een (digitaal) magazine. We worden er blij van! We staan te popelen om met mensen in gesprek te gaan, dingen te ervaren en ons te verdiepen in onderwerpen. Zó kom je tot sterke verhalen.

Persberichten

Bij het schrijven van een persbericht is het eigenlijk de kunst om een journalist te verleiden. En hoe verleid je een journalist? Precies! Met nieuws! Met onze journalistieke achtergrond, jarenlange schrijfervaring en een flinke dosis nieuwsgierigheid, maken we berichten die opvallen in de overvolle mailboxen van redacties.

Advertorials

Een advertorial is een advertentie in een redactioneel jasje. Hiermee kun je jouw bedrijf, organisatie of product op een semi-journalistieke manier onder de aandacht brengen. Basisingrediënten van een advertorial zijn: een sterk verhaal, een duidelijke call to action en passende vormgeving.

Webteksten

We houden bij het schrijven van toegankelijke webteksten rekening met de regels rondom zoekmachineoptimalisatie (SEO). We denken met je mee over de structuur van je website, maken duidelijke en opvallende call to actions en kunnen klantcases en referenties voor je verzamelen en maken.

Social media

Het regelmatig plaatsen van unieke content en reageren op reacties van volgers en vrienden kost vaak veel tijd en creativiteit. We nemen dit werk graag uit handen. We kijken met een andere bril naar jouw organisatie en verdiepen ons in je doelgroep en je doelstellingen. Dit levert een aansprekende reeks posts op.

Blogs

Houd je kennis en ervaring vooral niet voor je, maar deel dit in een zakelijke blog. Op speelse wijze en met een vleugje humor kun je laten zien dat je verstand van zaken hebt en door regelmatig te bloggen word je bovendien sneller opgemerkt in het online landschap. Stel het niet langer uit… en laat ons je blog schrijven.

Vacatureteksten

Ooit gehoord van Job Value Proposition? Dit is kortgezegd de reden waarom iemand voor jouw bedrijf of organisatie zou kiezen. Dit verhaal staat centraal in onze vacatureteksten. We sluiten aan op de tone of voice van jouw doelgroep en voorzien de vacature van de juiste (en goed vindbare) functietitel.

Begrijpelijke teksten: B1

Sterke verhalen zijn begrijpelijk. Korte zinnen, actief geschreven, gemakkelijke woorden, tussenkopjes en een duidelijke indeling van de tekst. Wij helpen je bij het (her)schrijven van jouw teksten in eenvoudig Nederlands, oftewel B1. Wil je dat wij je helpen of ga je liever zelf aan de slag? Lees hier meer over B1-teksten of vraag een B1 tekstcheck aan.

wat we zoal gemaakt hebben

Sterke eindproducten

Tijd is geld, slim combineren loont

Interviewen we een klant, medewerker of partner voor de productie van een tekst? Hoe handig is het dan dat we ook direct een quote en een aantal sfeerbeelden opnemen voor een korte social media video? Doordat we werkzaamheden slim combineren, vertellen we de verhalen beter, diverser en effectiever!

Wat kunnen we voor jou doen?

We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal. En naar het verhaal áchter het verhaal. Daarom stellen we, meestal tijdens een interview, veel vragen. Zo komen we tot de kern! Interviews doen we door middel van videobellen of door ouderwets de telefoon te pakken. Uiteraard kunnen we ook bij je langskomen.

'We zijn servicegericht en zijn pragmatisch ingesteld. Deadlines zijn voor ons heilig en we verrassen onze klanten met de inzet van nieuwe middelen. Dit alles met een glimlach.'​