Vormgeving

Vormgeving

Wij geven je verhaal vorm

Content mooi verpakken, dat het een cadeautje is om te ontvangen… en uitnodigt om op te reageren.  Dat is waar het werk van onze grafisch vormgevers om draait. 

We ontwerpen je logo en huisstijl en geven onder meer je brochure, campagne, website, nieuwsbrief, infographic, presentatie en socialmediaberichten vorm. Ons creatieve team is artistiek, beheerst veel technieken en komt altijd met een verrassende invalshoek. Mogen we jou ook verbazen en je helpen je verhaal te visualiseren?

IMG_7574
design

Grafisch ontwerp

Samen met jou bedenken én maken we toffe producten die in de smaak vallen bij jouw doelgroep. Onze ontwerpen beginnen altijd met een plan en brainstorm, om vervolgens een mooi, uniek en soms eigenwijs eindresultaat op te leveren. Tastbaar (offline) en snel (online)!

Lees meer over ontwerp >>

publiciteit

Digitale magazines

Naast gedrukte magazines en brochures, maken we ook online exemplaren. Mooi vormgegeven en met een duidelijke navigatie. Ook handig: de publicaties zijn meetbaar. Hierdoor kun je waardevolle inzichten krijgen in het leesgedrag van de ontvanger en kunnen we de content nog beter afstemmen op de doelgroep.

Lees meer over magazines >>

Content

Websites

Online zichtbaarheid is voor iedere organisatie belangrijk. Wij helpen je hierbij. Bij het maken van een website komen strategie, content en vormgeving samen. We kruipen in de huid van je doelgroep en maken een mooi vormgegeven website, waarin jouw verhaal tot z’n recht komt.

Lees meer over websites >>

Flow social media

Social media

Laat ons je helpen met het professionaliseren van je socialmedia-accounts. We maken aansprekende campagnebeelden op ieder formaat, zorgen voor unieke gifjes en geven jouw content graag een vleugje huisstijl mee. Wil je er vervolgens zelf mee aan de slag? Dan kunnen we je op weg helpen met bijvoorbeeld Canva of Spark.

Lees meer over social media >>

Vormgeving

Praktisch, mooi
en doelgericht

We bedenken dingen die werken. Praktisch, mooi en doelgericht! Online en offline… of een combinatie daarvan. We zorgen ervoor dat jouw verhaal opvalt en vertellen je graag over de oneindige mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden. 

 

DC8B2126
Go with the flow

We werken niet voor, maar mét klanten

Ons communicatiebureau is gespecialiseerd in het maken en verpakken van content. Hoewel we jarenlange ervaring hebben, pakken we ieder project aan alsof het de eerste keer is. We werken niet voor, maar mét klanten. 

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs op ons kantoor, tegenover het NS-station in Lelystad. Of drink een virtuele kop koffie met ons via Teams, Skype, FaceTime of WhatsApp.

Sterke vormgeving bevat

Een creatief concept

Als je relevant en onderscheidend wilt zijn, heb je een goed creatief concept nodig. Een vertaling van jouw boodschap. Ben jij klaar voor een brainstorm?

Herkenbaarheid

We kleuren graag buiten de lijntjes. Maar we doen dit zeker niet altijd. Voor het vertellen van jouw verhaal en herkenbaarheid is een huisstijl onmisbaar.

incident
Pakkende beelden

Beelden, zoals foto's en illustraties, trekken de aandacht. Ze geven teksten extra betekenis en versterken dus je boodschap. Ze zijn onmisbaar in een sterk design.

Sterke verhalen voor jouw bedrijf of organisatie

Flow Media zorgt ervoor dat jouw boodschap gelezen en gezien wordt. We maken verhalen die mensen raken en bewegen. We denken mee én vooruit, hebben oog voor je doelgroep, adviseren, produceren en bieden communicatieondersteuning. De basis? Sterke content, doelgericht gepresenteerd.