Lokaal inkopen

"Wat goed is hoeft niet van ver te komen"

Multicopy, LandelijkeMediaGroep en Flow Media brengen lokaal inkopen onder de aandacht bij gemeente Lelystad

Lelystad – Vincent Speur (Multicopy), Chris Janbroers (LandelijkeMediaGroep) en Corinne Groenenberg (Flow Media) overhandigden maandagmiddag een kleurrijk voorjaarspakket bomvol inspiratie aan wethouder Jack Schoone. Hiermee willen ze het belang van lokaal inkopen onder de aandacht brengen.

Flow Media - Lokaal inkopen

‘Wat goed is hoeft niet van ver te komen. We dagen u uit om kritisch naar het inkoopbeleid van de gemeente Lelystad te kijken. Ook op het gebied van communicatie’, zeggen de ondernemers. ‘In de buurt barst het van de creativiteit, know-how en betrokkenheid. Als lokale ondernemers investeren we in mensen én in de samenleving.’

‘We maken content, adviseren, geven vorm, drukken en zorgen ervoor dat boodschappen gezien en gelezen worden. Marketing- en communicatiebedrijven uit de polder kennen de stad, de regio en de inwoners. Hier wordt volgens ons te weinig gebruik van gemaakt.’

Lokaal inkopen is een veelbesproken thema. En als je kijkt naar de totale inkoopwaarde van de gemeente Lelystad bij lokale ondernemers is er zeker werk aan de winkel, vindt het drietal. Wethouder Jack Schoone: ‘Jullie signaal is helder. Als gemeente vinden we lokaal inkopen erg belangrijk en we hebben hier veel aandacht voor.’

Foto: Van links naar rechts: Vincent Speur, wethouder Jack Schoone en Corinne Groenenberg.

IMG_7583
werken bij

Kom je bij ons werken?

Denk jij dat je bij ons past en iets toe kan voegen aan ons team en voor onze klanten? We hebben best lekkere koffie dus we kunnen altijd een keer in gesprek gaan om te kijken of er mogelijkheden zijn.