Flow Emma
Kansen bieden

Emma is onze nieuwe stagiaire!

Onze nieuwste aanwinst van het Flow Media-team is Emma. Ze is achttien jaar oud, komt uit Dronten en is laatstejaars van de opleiding Mediaredactiemedewerker. Een talent! ‘De komende tijd ga ik aan de slag bij Flow Media als tekstschrijver. Ik hoop meer te leren van de lokale journalistiek, zodat ik mijn nieuwe vaardigheden kan toepassen in mijn vervolgopleiding: hbo journalistiek.’

‘Het leukste van journalistiek vind ik: het maken van een mooie eindproductie en daar ook veel tijd insteken. Dat als het af is, je denkt: “Wauw, dat heb ik toch maar even neergezet.” De wereld kan jouw producten zien en lezen, en er wat van vinden. Het kan zo maar zijn dat anderen op straat het hebben over jouw artikel, of onderzoek. Dat idee vind ik geweldig en het zorgt ervoor dat ik altijd gedreven en gemotiveerd aan de slag ga.’

‘Wat ik bij Flow Media wil leren? Video-opnames maken, interviews houden en het schrijven van korte, sterke berichten. Één grote máár; zonder koffie gaat dat niet. Ik kijk erg uit naar de komende tijd en ik weet zeker dat ik hier veel zal leren en zal groeien als journalist.’