AI
Video

Breng verhalen tot leven met AI video

In de dynamische wereld van digitale media evolueert ook videoproductie voortdurend. Met de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) zijn er veel nieuwe mogelijkheden gekomen in de creatie van videocontent.

Bij Flow Media hebben we deze technologische vooruitgang omarmd om onze klanten vooruitstrevende diensten aan te bieden. In dit artikel verkennen we de fascinerende wereld van AI videocreatie, met speciale aandacht voor de rol van avatars, de omzetting van gesproken tekst naar video, en de automatische generatie van ondertitels.

Waarom kiezen voor AI videoproductie?

Ongeëvenaarde efficiëntie

Dankzij onze geavanceerde AI-tools besparen we kostbare tijd en middelen. Snellere productietijden geven ons meer ruimte voor creativiteit en strategie.

Professionele kwaliteit, altijd

Met AI als onze partner zijn we verzekerd van consistente topkwaliteit, elke keer opnieuw. Laat ons je inspireren door de perfectie van AI-gestuurde videoproducties.

Kostenbesparend

We optimaliseren je budget met slimme automatisering. Onze AI videoproductie levert professionele resultaten zonder de kosten van een volledig productieteam.

Avatars

AI gestuurde Avatars

Een van de meest opwindende ontwikkelingen in AI video creatie is het gebruik van AI-gestuurde avatars. Deze digitale personages, aangedreven door AI, bieden een nieuwe dimensie van personalisatie en betrokkenheid in videoproducties. Met deze technologie kunnen we levensechte, interactieve karakters creëren. Dit kan een echt bestaand iemand zijn (jij!) of een fictieve persoon. Het grote voordeel is dat cameravrees niet bestaat en je iemand maar 1x hoeft te filmen om er een digitale versie van te maken.

Tekst

Geschreven tekst naar video

Een andere revolutionaire toepassing van AI in videocreatie is het omzetten van geschreven tekst naar video. Deze technologie stelt ons in staat om een script om te zetten in een AI-avatar die de tekst (met jouw stem) uitspreekt. Hierdoor hoef je dus geen voice over meer in te huren of (op locatie) iemand te filmen. Wil je toch liever dat er iets anders gezegd wordt dan is dat zonder nieuwe opnames direct te realiseren. Ook spreekt je avatar (of jij) 25 talen vloeiend.

Ondertitels

Automatische ondertiteling

AI maakt het ook mogelijk om automatisch ondertitels te genereren voor video’s. Het script is er immers toch al. Dit is niet alleen een stap voorwaarts in toegankelijkheid voor doven en slechthorenden, maar het verbetert ook de kijkervaring in omgevingen waar geluid niet ideaal is. Door ondertitels in meerdere talen aan te bieden, wordt content toegankelijk voor een groter publiek.