Flow-
kalender

Sterke eindproducten

Wat we zoal gemaakt hebben

Mooi al die woorden,’ horen we je denken, ‘maar laat eens wat zien.’ Op deze pagina zie je een kleine greep uit de sterke eindproducten die we maken. In deze voorbeelden komt alles samen: vormgeving, schrijven van teksten en ontwikkelen van websites. Maar ook de uitwerking van concepten en campagnes. Wat gaan we voor jou maken?

Arbeidsmarktcampagne voor Gemeente Lelystad

Geef kleur aan jouw werk voor Lelystad. Met deze slogan gaat de gemeente Lelystad de komende jaren nieuwe medewerkers werven. De gemeente zoekt aanpakkers, mensen die keuzes durven maken en mensen die van elkaar verschillen. Wij bedachten een creatief (en kleurrijk) concept en werkten verschillende middelen uit.

Jaarverslag voor Horizon Flevoland

Voor regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland maken we jaarlijks het jaarverslag. We doen de eindredactie op de aangeleverde teksten en geven de tekst en cijfers vorm. Het eindresultaat is een overzichtelijk, mooi vormgegeven document.

Vormgeving Flevoland Monitor 2023

De eerste Flevoland Monitor is een feit. Een compact en fris vormgegeven boek, waarin je alles kunt lezen over de ontwikkeling van de economie in Flevoland. Friso de Vor, senior onderzoeker regionale economie bij het kenniscentrum Technologie van hogeschool Windesheim, leidde het onderzoek. Rabobank en Provincie Flevoland leverden bijdragen en wij maakten het op.

Sterke verhalen voor Green Health Soloution

Voor Horizon Flevoland schreven we mooie verhalen voor het magazine van Green Health Solutions. Waarbij sopropo een glansrijke rol speelt. Nog nooit van gehoord? Wij ook niet, toen we aan deze leuke klus begonnen. Onderzoekers, docenten en de mensen achter een nieuw groentemerk vertelden enthousiast over deze kansrijke tropische groente. Wij vertaalden hun verhalen naar toegankelijke, goed geschreven artikelen. Teksten die mensen raken en bewegen!

Campagne voor Ambulance Zorg Nederland

Voor Ambulancezorg Nederland (AZN) lanceerden we onlangs een mooie campagne. Het doel? Het vak verpleegkundig centralist op de 112-meldkamer bekend maken bij (toekomstige) verpleegkundigen en hen verleiden om te solliciteren. Nadat we zorgden dat we (dankzij gesprekken en interviews) een goed beeld hadden van de doelgroep, ontwikkelden we een toolkit, bomvol doelgerichte communicatiemiddelen die RAV’s zelf kunnen inzetten.

Interviews voor Visit Flevoland

Floriade is afgelopen. Wat werden er tijdens de veelbesproken tuinbouwtentoonstelling mooie verhalen verteld. Voor regionale ontwikkelingsmaatschappij Horizon doken we in de wereld van sopropo, insecten eten, medicinale cannabis en floating future. En voor Visit Flevoland maakten we de content voor 2 mooie magazines. Verhalen schrijven over Flevoland… wij houden ervan!

Communicatie-ondersteuning voor Lelypas

Wij ondersteunen de Lelypas op communicatievlak. Zo zorgen we er onder andere voor dat de cadeau- en loyaltykaart zichtbaar is. Uiteraard online, maar óók offline. Heb jij de vloer- en raamstickers, wobblers, flyers, en handige baliedisplays al gespot bij Lelystadse winkels en bedrijven?

Communicatie-ondersteuning voor Samen Lelystad Oost

Denken én doen. Dat is onze kracht. Binnen Samen Lelystad Oost hebben we een adviserende rol op het gebied van communicatie. Maar ondertussen maken we ook mooie middelen zoals grafieken, uitnodigingen, presentaties, ondersteunende middelen voor events of website.

Sterke verhalen voor InFlevoland

Voor InFlevoland maken we sterke verhalen over mooie bedrijven in Flevoland. Teksten die mensen enthousiasmeren en in beweging zetten. Zoals deze advertorial in het Financieele Dagblad bijvoorbeeld.

Logo en huisstijl voor Economic Board Flevoland

Wij zijn de communicatiepartner van Economic Board Flevoland. We maken veel content, maar ook deze sprankelende nieuwe huisstijl en een website, passend bij de nieuwe naam.

Campagne in coronatijd voor Gemeente Dronten

Geef elkaar de ruimte. Dit was de naam van de campagne om mensen bewust te maken van de (nieuwe) coronamaatregelen. Niet belerend, maar positief. En door ambassadeurs in te zetten.

Video voor Eén tegen eenzaamheid

Wat doet jouw organisatie tegen eenzaamheid? We maakten samen met de jongeren van Challenge Up 12 deelbare en herkenbare video’s met een duidelijke boodschap. Teamwork!

Online Marketing voor Climate Masters

Een goede, aantrekkelijke website is 1. Gevonden worden is 2. Hier focussen we ons (met resultaat overigens) op bij deze aanbieder van infraroodpanelen.

Campagne voor Sport in Dronten

Voor Sport in Dronten bedachten samen met verenigingen een luchtige en laagdrempelige campagne om inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Communicatie-ondersteuning Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land

Van persberichten, socials, nieuwsbrieven, het bijhouden van de website tot het maken van een magazine. We denken met Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land mee en ontzorgen de medewerkers op het gebied van communicatie.

Tijdlijn voor Jeugd- en Gezinsteam

Jeugdzorg is een kwestie van het bieden van maatwerk. En dit kost tijd (en dus geld). Waarom dit belangrijk is? Hierover lieten we hulpverleners aan het woord. Om vervolgens de kern van hun verhaal samen te vatten in een tijdlijn.

Communicatiepartner van AMCS

AMCS is een internationaal digitaal platform voor afval, recycling en complexe logistieke oplossingen. Wij zijn trotse communicatiepartner, vooral op het gebied van vormgeving.

Podcasts voor Gemeente Lelystad

Wethouder Sjaak Kruis gaat in gesprek met voorlopers. Voorlopers binnen de kunst- en cultuursector en duurzaamheid. Mooie, inspirerende en verrassende gesprekken met mensen met hart voor de stad. Wij zorgen voor de opnames en montage.

Praatplaat voor GGD Flevoland

Vertel je verhaal met een krachtig beeld, zoals bijvoorbeeld een praatplaat. Voor GGD Flevoland maakten we een visualisatie van het programma positief ouder worden. Het doel? Aan de hand van deze poster gesprekken voeren. Bij een visualisatie is dat van belang dat het de kern van de boodschap verheldert en overzicht biedt. Mooi gelukt, toch?

Toegankelijke teksten voor de VNG

Wij dompelden ons voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) onder in de wereld van de Omgevingswet. Want, hij gaat er tocht echt komen! Grote kans dat gemeenten straks gebruik gaan maken van haar voorbeeldteksten over ‘Wat is de Omgevingswet?’ of ‘Ik wil een boom kappen’. Uiteraard in B1, oftewel toegankelijk Nederlands.

Website voor Speer IT

De wereld is een mooie, nieuwe website van onze hand rijker. Speer IT maakt software en systemen voor een perfecte registratie van glasvezel. Voor het design hebben we gekozen voor het gebruik van natuurlijke (macro) beelden (glasvezelnetwerken). Herken jij het spinnenweb, de koralen, bloemen, paddenstoelen en bladeren?

Muziekkaart voor Economic Board Flevoland

Het verpakken van je boodschap op zo’n manier dat je doelgroep het ziet, leest, bekijkt én er iets mee doet. Daar draait het om bij communicatie. Maar hoe val je op tussen de vele online en offline communicatiemiddelen? Wij maakten voor Economic Board Flevoland een bijzondere kaart. Eentje waarbij je bij het openen een stem hoort die een verhaal vertelt.

Campagne voor Gemeente Dronten

Voor de Gemeente Dronten bedachten we een sterke campagne om inwoners te informeren en te stimuleren om hun afval beter te scheiden. We maakten (en maken nog steeds, want het is een meerjarige campagne) verschillende middelen met als doel: gedragsverandering! Voorbeelden: een dynamische website met verhalen, tips en een quiz. Maar ook (gesponsorde) socials, een flyer met laagdrempelige informatie en 'instinkers’. Weet jij bijvooveeld in welke container piepschuim of een pizzadoos hoort?

Website voor Burgerboerderij Oosterwold

Burgerboerderij Oosterwold is een gastvrije plek net buiten Almere. Een plek waar voedsel, natuur en gezondheid mensen met elkaar verbindt. Voor dit mooie initiatief maakten we het logo, ontwikkelden we een huisstijl en maakten we deze sprankelende website.

Werken bij website voor Vilton

Werken in een dynamisch bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatieven en goede carrièremogelijkheden? Gewoon doen. Vilton! Bekijk de splinternieuwe ‘werken bij’ website die we voor het innovatieve Lelystadse bedrijf maakten. Een mooie opdracht van de enthousiaste recruiters van Focuzop.

Storytelling voor Smart
& Sustainable Shipping Flevoland

We maakten een doordachte en aansprekende campagne over innovatie op Urk. Het resultaat? Aansprekende foto’s, mooie video’s, interviews en een opvallende website. Een mooi staaltje storytelling!

Event communicatie Hak en Rein Vos Notarissen

Met direct mails, social posts, een event website én aankleding (vlaggen en banners) droegen wij bij aan een mooie, gezellige en professionele kantoorwarming van Hak en Rein Vos Notarissen.

Routekaart voor Gemeente Lelystad

De jeugdhulp routekaart. Ingewikkelde materie begrijpelijk en doelgroepgericht uitgelegd én verpakt. Daar houden we van… en daar zijn we stiekem ook gewoon goed in.

Jubileummagazine voor GSF Glasgroep

Wij zijn de communicatieafdeling van GSF Glasgroep. Wat we zoal maken en bedenken? Video’s, social media, websites, vacatureteksten, signing en bijvoorbeeld dit strakke jubileummagazine!

Arbeidsmarkt-communicatie voor
KSP Kunstgras

Iedereen zoekt personeel. Maar hoe onderscheid je je ten opzichte van andere bedrijven? Voor KSP kropen wij in de huid van de perfecte kandidaat en maakten wij onder andere een werken bij website. Daarnaast schrijven we doelgroepgerichte vacatures met aantrekkelijke visuals.

Wegwijsgids voor Gemeente Dronten

Heldere taal (B1) en duidelijke beelden. Met deze handzame gids vinden statushouders hun weg in de gemeente Dronten.

Omgevingswet-communicatie OFGV

Ben jij fit voor de Omgevingswet? Met deze campagne zorgen we voor bewustwording en bereiden we medewerkers voor op een nieuwe manier van werken. Hoe? Door onder andere tijdlijnen, interactieve documenten en vlogs te maken.

Personeelsmagazine voor Gemeente Dronten

Een personeelsmagazine verbindt. Zeker wanneer medewerkers deels thuiswerken. Voor de gemeente Dronten schrijven we aansprekende verhalen en verzorgen we de vormgeving van DOK.

Redactionele artikelen voor FlevoPost

We zijn al jarenlang de vaste leverancier van een aantal redactionele pagina’s voor huis-aan-huisblad FlevoPost. Waar wij goed in zijn? Het houden en schrijven van aangrijpende interviews en het maken van heldere achtergrondverhalen.

Bekijk ook ons video portfolio