Zorg

Zorgcommunicatie is een vak apart en wij zijn er dol op! We zijn ervan overtuigd dat als je content goed en structureel inzet (en het verhaal van je organisatie op verschillende manieren deelt met je doelgroepen) je ervoor zorgt dat klanten je weten te vinden en zich aan je organisatie willen binden.

We zijn thuis in de zorg. We weten wat er speelt en met welke uitdagingen zorgorganisaties te maken hebben. Als storytellers helpen we je onder andere een abstracte visie concreet te maken en maken we portretten, reportages en ervaringsverhalen in woord en beeld.

Wil je samen met ons kijken hoe storytelling in jouw organisatie iets moois kan opleveren? Bel ons dan voor een kennismakingsgesprek.

specialisaties zorg

Specialisaties Flevoland

Flevoland

We voelen ons als een vis in het water in Flevoland, we hebben goede contacten met verschillende media en kennen de doelgroepen als geen ander. We ondersteunen Flevolandse bedrijven op het gebied van communicatie en werken samen met creatieve bureaus in de provincie.

Flevoland is een jonge provincie met veel mogelijkheden. Beter gezegd, Flevoland is volop in ontwikkeling. Lelystad Airport, Flevokust en de Floriade bieden bedrijven en inwoners kansen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de unieke natuur en uitgestrekte polderlandschappen. We wonen en werken er met veel plezier.

 

Wil je graag samenwerken met een betrokken en Flevolands communicatiebureau met oog voor unieke content? We komen graag bij je langs!