Sterke verhalen

Storytelling is een effectieve manier om een verhaal te vertellen. Het verhaal, de video, het blog, de referentie of het interview waarin een bepaalde gedachte of boodschap wordt verpakt, kan inzicht geven, mensen in beweging zetten en verbinden.

Ontwerp

Onze handen jeuken om jouw content creatief en doelgericht te presenteren. Een nieuw logo, een flyer of een (digitaal) magazine… We zetten onze tanden er graag -eventueel samen met onze gespecialiseerde samenwerkingspartners- in!

Social media

Het regelmatig plaatsen van unieke content en reageren op reacties van volgers en vrienden kost vaak veel tijd en creativiteit. Wij nemen je graag werk uit handen. We kijken met een andere bril naar je organisatie en dat levert aansprekende posts op.

Publiciteit

Door onze kennis van het medialandschap weten we precies hoe we je organisatie onder de aandacht van je doelgroep kunnen krijgen. Het begint met het schrijven van een goed persbericht èn het actief benaderen van de juiste contactpersonen.

Workshops

Hoe schrijf je een persbericht? Hoe kom je meer of beter onder de aandacht van de media? Hoe ga je om met social media? Flow Media helpt je op een praktische manier op weg. Onze workshops geven we aan groepen, maar ook gewoon één op één.

Teksten

Een goed artikel prikkelt; 'Show it, don’t tell it'. Door dingen te doen of te ondergaan, krijg je vaak aansprekende verhalen. Voor het schrijven van off- en online advertorials, nieuwsverhalen, reportages en interviews ben je bij Flow Media aan het juiste adres.

Webteksten

We houden bij het schrijven van toegankelijke webteksten rekening met de regels rondom zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast kunnen we ook je blog schrijven. Zo weet je zeker dat je website regelmatig aangevuld wordt met goede, unieke content.

Foto & video

Bij Flow Media kan je naast fotografie terecht voor (interactieve) video’s. Sfeerimpressies, je medewerkers of klanten aan het woord, een mooi (bedrijfs)portret, een kort filmpje voor Instagram of Facebook en een langere versie voor je website? Yes, we can!

Advies

Hoe versterk je je merk? Hoe bind je de juiste doelgroep aan je? Hoe benader je media? We adviseren je graag over onder andere pr en het vertellen van sterke verhalen (storytelling). We maken een concreet en effectief communicatieplan, waarmee je direct aan de slag kunt.

Hulp nodig?

Wat ons betreft draait goede communicatie om een sterk verhaal. Wij helpen je graag bij het maken van ijzersterke content!