Storytelling

Storytelling is een effectieve manier om een verhaal te vertellen. Het verhaal, de video, het blog, de referentie of het interview waarin een bepaalde gedachte of boodschap wordt verpakt, kan inzicht geven, mensen in beweging zetten en verbinden.

Advies & ontwerp

Hoe versterk je je merk? Hoe bind je de juiste doelgroep aan je? Hoe benader je media? Wij adviseren je graag over onder andere pr, communitybuilding en storytelling. Samen ontwikkelen we een effectief communicatieplan, waarmee je direct aan de slag kunt.

Publiciteit

Door onze journalistieke achtergrond en kennis van het medialandschap weten we precies hoe we je onderneming of organisatie onder de aandacht van je doelgroep kunnen krijgen. Het begint met het schrijven van een goed persbericht.

Workshops

Hoe schrijf je een persbericht? Hoe kom je meer of beter onder de aandacht van de media? Hoe ga je om met social media? Flow Media helpt je op een praktische manier op weg. Dit doen we in groepen, maar ook gewoon één op één.

Webteksten

We houden bij het schrijven van toegankelijke webteksten rekening met de regels rondom zoekmachineoptimalisatie (SEO). Daarnaast kunnen we ook je blog schrijven. Zo weet je zeker dat je website regelmatig aangevuld wordt met goede, unieke content.

Foto & video

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Bij Flow Media kan je niet alleen terecht voor aansprekende teksten, maar ook voor mooie portretten, bedrijfsvideo’s, sfeerimpressies en de montage van snelle vlogs. Ook begeleiden we je bij de productie van animaties.

Social media

We helpen help je bij het inzetten van social media als onderdeel van je corporate communicatie. Het regelmatig plaatsen van unieke content en reageren op reacties van volgers en vrienden kost vaak veel tijd en creativiteit. Wij nemen je graag werk uit handen.

Journalistiek

Een goed artikel prikkelt; 'Show it, don’t tell it'. Door dingen te doen of te ondergaan, krijg je vaak aansprekende verhalen. Voor het schrijven van off- en online advertorials, nieuwsverhalen, reportages en interviews ben je bij Flow Media aan het juiste adres.

Hulp nodig?

Wat ons betreft draait goede communicatie om een sterk verhaal. Wij helpen je graag bij het maken van ijzersterke content!